Concert Pati Yang & Tanz Ohne MusiK

de:
09 ian. 2011
0 Afișari
Concert Pati Yang & Tanz Ohne MusiK

Institutul Polonez şi ArtVault prezinta pe 21 ianuarie primul concert din cadrul proiectului New.pl.

Pati Yang (Patrycja Hilton) vine în Club Control cu cel mai nou proiect al său, prezentând piese în premieră mondială, care punctează o reformulare a stilului său unic.

Cu un numar impresionant de colaborări, de la muzica unor filme mari, albume în proiect individual pană la deschiderea unui turneu Depeche Mode, Pati Yang este, din punctul de vedere al genurilor muzicale alternative, cel mai important nume din Polonia. Ea va susţine primul concert în această nouă formulă, la numai doi ani după lansarea celui mai recent disc al său Faith, Hope & Fury.

Opening act: Tanz Ohne Musik

Dan Serbanescu, cunoscut deja ca menbru The Pixels si fondator Divine Muzak, vine la Control cu un proiect experimental/industrial/drone/electronics : Tanz Ohne Musik – sintetizatoare hardware 100% . Visual support by Vali Chincisan.

New.pl este un proiect care şi-a propus ca de-a lungul a patru luni să aducă pe scena Clubului Control din Bucureşti tot atâtea evenimente dedicate unora dintre cei mai importanţi artişti ai scenei alternative culte din Polonia.Dupa Pati Yang vor urma Kino Oko, Dagadana şi Loco Star patru nume care, din ianuarie până în aprilie vor transforma Club Control într-un adevărat „hub” al muzicii poloneze alternative.

Proiectul este realizat de Institutul Polonez din Bucureşti şi ArtVault, în colaborare cu Club Control, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la infiinţarea Institutului Polonez.

Pentru fiecare dintre cele patru concerte, preţul biletului este de 20 de lei. După fiecare concert vor fi disponibile bilete pentru urmatorul spectacol din cadrul proiectului, la preturi promotionale.

Cookies