Concert Aniversar Partizan // Monarchy

de:
09 apr. 2011
0 afișări
Concert Aniversar Partizan // Monarchy

Acum un an, Artan s-a reintalnit cu Suedezu si au pus de un concert la Clubul Taranului. Acum, dupa un an, o mai pun de un concert de LA MULTI ANI.

Cu Artan, Suedezu, Robin si Radu.

Partizan – Trupa s-a nascut pentru prima data in anul 2002. In 2005, a luat o pauza. Dupa alti 5 ani, fondatorii, Artan (Adrian Plesca) si Suedezu (Razvan Moldovan), prieteni de-o viata, au pus din nou pe picioare proiectul Partizan. Artan tocmai plecase din Timpuri noi, Suedezu tocmai se intorsese in tara. Redebutul a avut loc la Festivalul Peninsula (Targu-Mures). Au urmat apoi zeci de concerte concerte in aproape toata tara.

Adrian Plesca – Artan: voce

Razvan Moldovan – Suedezu: chitara, groove box, voce

Robin Proca: bas

Radu Moldovan: tobe

Monarchy – Totul a început în anii 90 cand Monarchy a luat fiinţă prin Iulian Rob (Lead Guitar) si Marian Leuşteanu (Rhythm Guitar). Încă de la început, trupa s-a confruntat de multe ori cu schimbări ale membrilor iar activitatea a fost reluată în 2009. Odată cu sosirea lui Dragoş Creţu ca vocal şi a lui Cornel Ştefan (keyboards), trupa şi-a întărit formula şi a început să lucreze la materiale. Componenţă: Dragoş Creţu –vocal, Iulian Rob- Chitară, Marian Leuşteanu – Bass, Geani Matei – Tobe, Cornel Ştefan – Clape, Dana Olteanu – backing vocals.

Dacă iniţial, stilul muzical al trupei se încadra la sfârşitul anilor 80 şi începutul anilor 90 heavy metal şi cu influenţe ale trupelor deja cunoscute ca Metallica, Judas Priest sau Iron Maiden, după reîntregire, Monarchy a plecat pe o direcţie compoziţională mult mai complexă, combinată cu un puternic sunet de chitară şi îmbinându-se perfect cu textele scrise de către Dragoş, mixate într-un stil metal progressive.

Intrare: 20 lei

Cookies