LA MINE-N CARTIER

Concert: No Age

No Age, duo-ul american compus din chitaristul Randy Randall si tobosarul & solistul Dean Allen Spunt, isi are radacinile in scena DIY art-punk din Los Angeles, la care se adauga o constelatie de influente, de la The Byrds sau John Cale la Husker Du, The Ramones si My Bloody Valentine. Totul procesat din perspectiva prolificei miscari underground californiene si redat intr-un colaj inimitabil de fuzz, dream-punk si experimental art-pop.

Lansat in septembrie anul trecut de prestigioasa casa de discuri „Sub Pop”, cel mai nou album No Age, intitulat „Everything in Between”, a fost repede catalogat de critici drept dovada maturitatii artistice dobandite de formatie. Primul single, „Glitter”, atrage atentia asupra sound-ului noise-pop caracteristic, formatia experimentand in continuare cu sample-uri melodioase, ritmuri dezorientate si versuri criptice.

In deschiderea concertului No Age, va sustine un recital formatia bucuresteana Coughy – un experiment audio – vizual nascut din dorinta de a improviza live pana la epuizare, si The Mono Jacks.

Bilet: 30 lei


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button