Concert Nicu Alifantis în Parcul Titan, duminică. INTRAREA LIBERĂ

de:
27 mai 2015
1 Afișari
Concert Nicu Alifantis în Parcul Titan, duminică. INTRAREA LIBERĂ

 Începând cu orele 11,00, pe scena de pe malul lacului va avea loc GALA PEPINIEREI DE TALENTE ediția a III. Elevii cei mai talentați din atelierele de teatru, canto, literatură, arte plastice, dans, instrumente muzicale ( pian, vioară, chitară), șah, balet, gimanstică ritmică, arte marțiale și baschet au fost aleși în cadrul preselecției special organizate pentru a-i face cunoscuți marelui public.

Cei mai performanţi dintre ei vor fi prezentați într-un spectacol artistic, iar la orele 13,00 copiii vor primi trofee și premii din partea Primăriei Sectorului 3, înmânate de Primarul Robert Sorin Negoiţă.

Pe parcursul întregii zile în parc va fi deschisă Expoziția în aer liber intitulată ” Ion Creangă- Amintiri din Copilărie” iar publicul va putea admira lucrările de pictură și icoanele pe sticlă realizate de elevii din Pepinieră. Toți copiii se vor bucura de jocuri, face painting, baloane și de plimbări cu Trenulețul gratuit în Parcul Titan-Parcul Artelor.

În partea a doua a zilei, începând cu orele 17,00 copiii sectorului 3 vor primi în dar alte jocuri și surprize precum și Concertul intitulat ȘOTRON, susținut de Nicu Alifantis și invitații săi, prilejuit de lansarea celui mai nou CD cu muzică pentru copii și Cartea de colorat realizate de Nicu Alifantis împreună cu Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3.

Intrarea este liberă.

Cea de-a treia ediție a programului Pepiniera de Talente (2014-2015) a numărat 5396 de
cursanți-elevi, care au urmat ateliere conduse de 52 de instructori-formatori și 33 de profesori
delegați, din cele 33 de școli cu clasele I-VIII din sectorul 3. Ea a fost realizată în parteneriat cu
Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Sector 3 și Direcția Generală de Asistență Socială
și Protecția Copilului, Sector 3. Pepiniera de Talente este un program gratuit dedicat tuturor
copiilor din acest sector, finanţat de Primăria Sectorului 3 și organizat de Centrul Cultural Casa
Artelor Sector 3 .

Cookies