Concert Maroon 5 în Piaţa Constituţiei, duminică 5 iunie. Cine cântă în deschidere

de:
04 iun. 2016
1 Afișari
Concert Maroon 5 în Piaţa Constituţiei, duminică 5 iunie. Cine cântă în deschidere

D&D East Entertainment a anunţat încă din martie pe pagina sa oficială de Facebook că formaţia Maroon 5 va concerta în România pe data de 5 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

În deschiderea mult-aşteptatului concert Maroon 5, au fost anunţate prestaţiile unora dintre cei mai apreciaţi artişti români: Antonia şi Les Elephants Bizzares.

Cu numeroase piese prezente pe primele poziţii ale topurilor din România la momentul actual, Antonia, admirată pentru vocea şi frumuseţea să, vine în Piaţă Constituţiei pe 5 iunie. Publicul va ascultă cele mai noi hituri ale acesteia, acompaniată de trupa să live, cât şi piesele care i-au asigurat ascensiunea rapidă în domeniul muzical.

Trupa indie electro synthpop Les Elephants Bizzares a fost înfiinţată în anul 2007 şi, începând cu anul 2009, a devenit foarte populară fiind invitată să concerteze în deschiderea show-urilor susţinute de trupe din Marea Britanie, Argentina, Franţa, Austria şi Cehia. În România, Les Elephants Bizarres au urcat pe scenă alături de trupe de renume, precum Motorhead şi Moby.

Biletele la acest concert se pot procura încă prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

De asemenea, organizatorii concertului, D&D East Entertainment au publicat pe pagina Facebook https://www.facebook.com/ddeast/posts/1117003131676186 regulile de acces la concertul celor de la Maroon 5.

Maroon 5, lansată în Los Angeles, cu bine-cunoscutul stil musical unic, şi-a consolidat poziţia în industria muzicală ca fiind una dintre cele mai rezistente şi longevive trupe ale muzicii pop. Trupa este formată din Adam Levine (voce, chitară), Jesse Carmichael (clape, chitară ritmică, backing vocal), Mickey Madden (chitară bass), James Valentine (chitară, backing vocal) , Matt Flynn (tobe, percuţie) şi PJ Morton (clape, backing vocal).

Creatorii hitului „This Love” au câştigat fanii şi criticii deopotrivă cu stilul muzical inovator, un mix rock/ R&B, introdus în albumul lor de debut, „Songs About Jane” şi în dublul album placat cu platină, „It Won’t Be Soon Before Long”.

A câştigat primul dintre cele trei premii Grammy, la categoria Best New Artist în 2005 şi a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor în întreaga lume. Discurile lansate de trupă au fost de asemenea placate cu aur şi platină în peste 35 de ţari.

În 2010, trupa a lansat cel de-al 3-lea album de studio, „Hands All Over”, care conţine single-uri precum celebrul „Moves Like Jagger”, ocupând primul loc în Top 40 şi Topul Hot AC, precum şi în topul Billboard Hot 100.

Single-ul a fost nominalizat la categoria „Cea mai buna interpretare pop a unui Duo sau a unui grup vocal” a premiilor Grammy. „Moves Like Jagger” a devenit unul dintre cele mai bine vândute single-uri din toate timpurile, cu vânzari de peste 8,5 milioane exemplare în întreaga lume.

Odată cu succesul înregistrat în top Hot 100, liderul trupei Maroon 5, Adam Levine a devenit primul artist care a ocupat, parte a unui grup, prima poziţie în acest top, în acelaşi timp cu ascensiunea de solist în Top 10, fiind cant-autor al single-ului „Stereo Hearts”, al celor de la Gym Class Heroes.

În 2012, Maroon 5 a lansat albumul „Overexposed”, care a întărit rapid statutul grupului în muzică, cu o întreagă colecţie de single-uri care au atins primele locuri în topuri.

Cel mai nou album al trupei, „V”, a debutat pe locul 1 în Billboard Top 200 şi este o descriere a călătoriei grupului până în prezent, captând esenţa hit-urilor trupei de la început şi continuând cu succesul celor mai recente.

Single-ul de debut al albumului, „Maps”, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în „TOP 40” în 18 ani şi a intrat în „Top 100” în peste 18 ţări.

Turneul susţinut de Maroon 5, „V Tour”, a început în februarie 2015 în America şi continuă în Europa, ajungând pentru prima dată în România, pe 5 iunie, unde membrii trupei vor susţine un concert în Piaţa Constituţiei.

Adam Levine urmează, în acelaşi timp, o carieră în actorie, debutând în 2012 pe micile ecrane în cel de-al doilea sezon al serialului „American Horror Story”. Totodată, starul a debutat recent pe marile ecrane, în drama romantică „Begin Again” (2013), unde joacă alături de Keira Knightley. Starul american este, de asemenea, membru în juriul emisiunii de televiziune „The Voice”, difuzată de postul NBC.

Sursa: Mediafax

Cookies