ȘTIRI

Concert: Maria Radu

La 14 ani sustine primul concert pe stadionul Progresul cu formatia Solaris.

Urmeaza timp de 2 ani Scoala Populara de Arta din Bucuresti, sectia canto (timp in care participa la numeroase festivaluri si castiga numeroase premii). In 1993, incepe colaborarea (ca backing vocal) cu formatia Directia 5.

In 1995, colaboreaza cu formatia Timpuri Noi – canta in deschiderea concertului “Rockmania” cu Joe Cocker, Rod Stewart si Eros Ramazzoti. Participa la “Cerbul de aur”.

In 1996, incepe colaborarea cu Romeo Vanica jr. si infiinteaza formatia Van Noizz (2 albume, numeroase hituri: “Vara in doi”, “Nu renunta” (prima piesa romaneasca care a ajuns pe locul 1 in top 50 Radio Contact), “Pas cu Pas”, “Iubire, bibelou de portelan”. Videoclipuri pentru piesele “Pas cu pas” si “De-atatea ori”

In 2000, colaboreaza cu Vank. Piesa “Langa inima mea, vine inima ta” devine hit si imnul indragostitilor (Valentine’s day). In 2004, ocupa locul II la Selectia Nationala pentru Eurovision cu melodia “All this time” (compozitie proprie).

In 2006, apare primul album solo intitulat “M-am indragostit un pic”. Incepe turneu de promovare alaturi de 5 instrumentisti. Realizeaza videoclipuri pentru piesele “All this time”, “M-am indragostit un pic”, “Dorul”. Aparitia la nenumarate emisiuni TV (printre care Canal 50-Italia).

Intrare libera


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button