Concert Manfellow @ Muzica de Club A

de:
24 sept. 2012
2 Afișari
Concert Manfellow @ Muzica de Club A

Manfellow sunt o trupă de post-rock formată în 2011, în București. Muzica lor este o fuziune explozivă de rock alternativ, progresiv și muzică electronică.

Cunoscuți pentru show-urile extravagante și energetice, precum și pentru sound-ul unic care impresionează, Manfellow înseamnă: Dan Leompescu (Denny) – voce, chitară, pian; Cristi Anca (Americanu) – chitară, backing vocals; Claudiu Rusu (Kani) – tobe, percuție; și Andrei Filip (Jah) – chitară bas, backing vocals.

La mai puțin de un an de la înființare, Manfellow au câștigat competiții importante de muzică live:

2011 – Premiați la Festivalul Stufstock – Newcomers

2011 – Campionii GBOB România (Global Battle of Bands) – în consecință, se vor lupta pentru titlul mondial GBOB, in această iarnă, la Londra!

2012 – Câștigătorii Primei Ediții a Trofeului Club A – Avanpost Rock! Club A a facilitat trupei Manfellow participarea la Exit Festival, în Serbia, unde băieții au performat alături de 600 de artiști de talie internațională, pe una dintre cele 20 de scene ale prestigiosului festival.

Băieții continuă să susțină concerte în cluburi și festivaluri și se dedică finalizării albumului de debut “Wake Up Call”.

https://www.facebook.com/manfellow

http://www.reverbnation.com/manfellow

 

Formația Plastik Charm a fost inițiată de către chitaristul și vocalistul Ioan Nacu și producătorul Adrian Klein în 2009. Cei doi au lucrat aproape un an la dezvoltarea unui stil propriu, bazat pe o combinație unică de chitări, sintetizatoare și idei componistice.

Piese precum “Hold my hand”, “The man is back”, “Casual” și “Vibe”  combină influențe din dance-ul anilor 90 și al rock-ului underground britanic cu sound-ul abordat de nume precum Guns N’Roses, Michael Jackson, The Prodigy.

Trupa a câștigat premii la “Global Battle of the Bands” în 2010 și 2011 și a susținut concerte în deschiderea unor nume precum Madame Hooligan, Les Elephants Bizarres, Antarctica, Unifero, fiind prezentă în diferite emisiuni TV.

Componența band-ului este următoarea: Ioan Nacu – voce/chitara; Daniel Iudean – tobe, backing vocals; Mike Dragomir – bass și Adrian Klein – sinths, sampler, backing vocals.

http://www.facebook.com/PlastikCharm 

https://www.reverbnation.com/plastikcharm

 

Intrare: 10 lei

Cookies