ȘTIRI

Concert: Magnum Opus & Zirra

Magnum Opus s-a format la inceputul verii lui 2010, cand Andrei Tiu si Mihnea Sechely, fosti colegi de trupa, s-au hotarat sa inceapa un nou proiect personal. Pe parcurs, au avut loc diverse schimbari de componenta, ajungandu-se intr-un final la formula actuala. Trupa a debutat in octombrie 2010. Pana in prezent a sustinut concerte in cadrul mai multor proiecte importante, si alaturi de nume precum Vita de Vie, PhenomenOn, Adi Manolovici, Metrock, Stillborn, Toulouse Lautrec, Lefters etc.

De la formare, a trecut prin mai multe schimbari cu privire la genul muzical, in prezent piesele proprii avand nuante de Hard Rock/Alternative, dar si NU metal.

Stilul trupei este unul reprezentativ si original, rezultat in urma combinarii tuturor influentelor si ideilor membrilor componenti, acest „mix” putand fi observat cu usurinta in compozitiile proprii pe care trupa le-a scos pana in momentul de fata. El imbina atat elemente moderne cat si clasice, intr-un sound placut, antrenant si accesibil.

Angelo Simonica – voce

Mihnea Sechely – chitara

Andrei Tiu – chitara

Andrei „Mack” Zamfir – bass

Geo Ionita – tobe

Zirra s-a format la inceputul anului 2011. Este o trupa de cover-uri, momentan, si abordeaza stiluri de la pop/rock pana la reggae. Trupa se deosebeste de altele prin amprenta pe care o lasa asupra melodiilor interpretate, lipsind bass-ul si tobele, dar fiind adaugate vioara sau clapa.

Stefan Pardau – chitara

Teodora Oprisi – voce/chitara

Alina Popescu – clape

Ileana Zirra – vioara

Lucia Popescu – Backing vocals/chitara


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button