Concert ~ Luna Amara Unplugged

de:
12 dec. 2011
0 Afișari
Concert ~ Luna Amara Unplugged

King Size Drinks Night

Am vrut ca ultimul concert pe 2011 din Expirat sa creeze o atmosfera calda, sa placa si sa intrige in acelasi timp, sa vina iarasi din partea unor oameni care au cu adevarat ceva de spus, din partea unei formatii cu un sound complex. Sa fie un wake-up call. In acest spirit, nu puteam invita decat o singura trupa: Luna Amara.

Pe 15 Decembrie tragem linie in dreptul concertelor pe 2011, cu un live unplugged din partea baietilor, de culoarea „rosu aprins”.

Dupa concert – seara continua cu George si mash-up music antrenant iar King Size Drinks-urile de 0.6 litri la pret de 0.3 sunt valabile toata noaptea.

Despre Luna Amara:

O trupa despre care am putea scrie pagini intregi. O sa lasam toate controversele la o parte si o sa va spunem pe scurt ca baietii: Mihnea (trompeta / voce / chitara), Nick (voce, chitara), Sorin (bass), Mihnea (chitara) si Razvan (tobe) vin din Cluj-Napoca, au 3 albume la activ: „Asfalt”, „Loc Lipsa” si „Don’t Let Your Dreams Fall Asleep”, au cantat pe aceeasi scena cu: Faith No More, Incubus, HIM, Alice In Chains, Rammstein sau Ozzy Osbourne, au bifat in mod repetat festivaluri ca Sziget sau FânFest, au sustinut sute de concerte in Romania, Olanda, Germania sau Bulgaria iar piesele lor, inca au aceeasi motivatie pe care o aveau acum 11-12 ani.

Pe 15 Decembrie va intalniti cu una dintre trupele cu cea mai solida coloana vertebrala din Romania, in Club Expirat.

Intrare: 20 lei – un shot inclus.

Cookies