ȘTIRI

Concert Loungerie II şi East Roots @Poiana Urbană. Intrare liberă

Loungerie II este una dintre expresiile muzicale pe care le produc tinerii din colectivul muzical Abator Industries: este fuziunea dintre lounge, punk, experimental music şi noire jazz cu un miez dramatic, pe care îl completează doar polul schizoid al experimentului punk şi infuziile de noise, spoken word, rock.

East Roots s-a înfiinţat în 2009 în Bucureşti şi s-a afirmat pe scena muzicală românească cu un sound nou, imposibil de etichetat fiindcă îmbină cele mai surprinzătoare elemente: Drum& Bass, Reggae, Ska, Dubstep şi Dancehall.

Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la „Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative. Timp de trei luni, bucureştenii îşi vor putea da întâlnire la umbra teraselor amenajate în Piaţa Universităţii, într-un decor de vacanţă.

Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute, finanţat de Ministerul Culturii.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button