Concert ~ Loungerie II

de:
29 mart. 2012
0 Afișari
Concert ~ Loungerie II

Aniversare 2 ani – revista Atelierul

Joi, 5 Aprilie revista Atelierul sarbatoreste 2 ani de existenta pe piata revistelor hobby & crafts din Romania. Dupa o zi plina de creatii, produse de designer si ateliere in spatiul Energiea ne mutam in Expirat, imediat dupa miezul noptii pentru prestatie live „loungerious punky jazz” cum numai Loungerie II pot pune la cale.

Se pregateste o paleta de sunete handmade perfecta pentru after-ul unei zile creative.

Loungerie II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008. Proiectul este intiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Piesele sunt compozitii originale, orchestrate de instrumentistii alaturi de care a avut ocazia sa cante de-a lungul timpului. Trupa a trecut prin mai multe formule, pastrand tendinta fundamentala a pieselor: muzica lounge jazzy, potrivita pentru seri langa un pahar cu vin, dupa un spectacol de teatru sau balet. Actuala formula ii ofera nuanta momentelor de punk, spoken words, rock. La fel ca soparlele lounge, muzica produsa de acest proiect nu isi propune sa reconforteze, ci sa traverseze emotii. Formula actuala este compusa din voce (Andreea Tincea), chitara (Catalin Lungu), tobe (Daniel Iliescu), chitara 2 si sunete (Dan Michiu), voce 2 si spoken word (Andrei Bucureci), bass (Doru Boeriu). Muzica lor este rezultata din tendinta naturala de a aluneca spre ritmuri si acorduri jazzy. Nu poarta greutatea jazzului clasic insa ii paseste pe urme prin starea de spirit. Loungerie II e muzica de si cu poveste, tanara si indrazneata, la granita unor influente precum Tom Waits, Ella Fitzgerald, Thom Yorke, Fever Ray, experiment si libertate. Loungerie II promite sa fie un altfel de tablou pe scena Jazz romaneasca.

Dupa concert continuam pana dimineata cu George pe ritmuri Alternative, Breaks, Funk si Electro.

Mai multe informatii despre Aniversarea 2 ani Atelierul – „noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs” pe www.revista-atelierul.ro.

Mai multe povesti cu si despre Loungerie II pe: https://www.facebook.com/pages/Loungerie-II/205920089477134

Intrare: 10 lei

Cookies