Concert Live – Yanni

de:
12 sept. 2011
0 afișări
Concert Live -- Yanni

Yanni va concerta pentru prima oară în ţara noastră in cadrul turneului ” Truth of Touch„, alături de orchestra sa. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina şi Agenţia Vreau Bilet.

Yanni (Yiannis Hrysomallis) s-a născut în Grecia în 1954 şi de la o vârstă fragedă a dat dovadă a unei afinităţi către muzică. Tânărul Yanni a învăţat singur tainele pianului şi la 18 ani a plecat către Statele Unite ale Americii pentru a studia psihologia la University of Minnesota. Acolo a făcut şi primii paşi spre cariera muzicală alături de colegii săi din trupa Chameleon.

La începutul anilor ’90 drumul său muzical prinde cu adevărat contur. În 1992, albumul său “Dare to Dream” îi aducea prima nominalizare la Grammy, anul următor fiind nominalizat şi pentru “In My Time“. Urmează “Yanni Live at the Acropolis” primul material video al artistului, al cărui succes extraordinar l-a surprins până şi pe acesta. Concertul filmat la Acropolis a fost transmis pe posturile de televiziune din 65 de ţări având peste un miliard de telespectatori la nivel mondial.

În cei peste 20 de ani de carieră, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Bilete:

Categ. VIP: 350 lei

Categ. I: 300 lei

Categ. II: 250 lei

Categ. III: 150 lei

Categ. IV: 100 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Cookies