Concert ~ Les Elephants Bizarres & Changing Skins

de:
26 ian. 2012
0 Afișari
Concert ~ Les Elephants Bizarres & Changing Skins

Bucurestenii de la Changing Skins sunt invitati sa deschida concertul Les Elephants Bizarres ce va fi organizat, sambata, la Ageless Club.

Changing Skins este o trupa electro-rock, adepta a sonoritatilor alternative ce isi propune sa transmita o energie palpabila in concerte prin intermediul membrilor sai:

Raluca Pascaru – tobe (Loredana Groza)

Adi Cotoara – bas (Lotul National De Hardcore)

Stefan Mustata – chitara, programming (Frozen Dusk)

Horatiu Ghibu – voce (Briefcore, Klon, Rain District)

Procesul componistic a inceput inca de la inceputul lui 2010, avand la baza cateva idei semnate de Stefan, insa activitatea concertistica a inceput abia in luna octombrie 2011. De atunci trupa a fost invitata sa cante alaturi de trupe precum Vita de Vie, OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy, Kumm, Grimus etc. atat in Bucuresti cat si in Galati, Constanta sau alte localitati.

Printre realizarile trupei din 2011 se numara lansarea primului videoclip intitulat “Ain’t Worth It”, clasarea pe locul 5 in finala concursului GBOB Romania dar si promovarea piesei “Ain’t Worth It” in cadrul emisiunilor de la Radio Guerrilla.

Inceputul lui 2012 aduce noi concerte Changing Skins precum si un nou videoclip pentru piesa “Deeper and Deeper”, piesa ce va fi introdusa pe primul material discografic ce cu siguranta va fi finalizat pana la finele acestui an.

http://www.facebook.com/ChangingSkins

Cookies