ȘTIRI

Concert ~ Les Elephants Bizarres

King Size Drinks Night. The official weekend starter!

Concerte unul dupa altul in cadrul King Size Drinks Night la Expirat, in luna Noiembrie!

Elefantii nu puteau sa lipseasca nici in acest sezon. Asadar Trompa Sus! Pe 17 Noiembrie in Club Expirat, pentru concert  Les Elephants Bizarres cu tot cu hit-urile „Hello Says The Devil”, „Have No Fear” sau „The Boys”.

Una dintre cele mai carismatice trupe ale ultimilor ani in Romania, alaturi de cele mai carismatice bauturi marca Expirat in cantitati king size – 0.6 litri la pret de 0.3.

L.E.B. sunt: Stefan (voce), Hasan (bass), Catalin (chitara, backing vocals), Nae (sintetizator), Claudiu (tobe); canta combinatii sexy de Indie, Pop, Disco, Punk sau Funk; au versuri catchy, multi fani, un album lansat, videoclipuri la TV si s-au obisnuit sa se arunce in ei cu tot soiul de cuvinte de lauda.

Pe buna dreptate. Toata lumea stie deja imnurile elefantesti, in special prietenii nostri din Expirat, pe unde Elefantii s-au tot auzit, in concert si in sezoanele trecute.

Despre Les Elephants Bizarres gasiti o gramada de informatii, videoclipuri si piese accesand: http://leselephantsbizarres.com. Pentru auditie live, fuga la Expirat pe 17 Noiembrie!

In deschidere: The Union

Dupa concert atmosfera este intretinuta ca de obicei cu mash-up music – Alternative, Funk, Breaks, Electro hits – de catre George.

Concerte intr-o noua dimensiune: King Size!

Intrare: 15 lei


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button