ȘTIRI

Concert lansare videoclip „IYHSHON” – Antarctica

Videoclipul a fost realizat de Nicolae Chiriş împreună cu Dan Pierşinaru. Delia şi-a pus amprenta pe ţinutele purtate, sfătuită fiind şi de Dan Pierşinaru, artist vizual şi fondatorul platformei Autor bijuterie contemporană. De machiaj s-a ocupat Marie Dăscălescu.

Fiecare cadru animat din fundalul videoclipului “IYHSHON” a fost pictat manual şi fotografiat separat, animaţia care ne însoţeşte fiind realizată prin tehnica “stop motion” – lucru ce a necesitat o perioadă îndelungată de post-producţie.

Experienţa vizuală este una inedită, imersivă şi se îmbină perfect cu mesajul din spatele versurilor.

Puteţi vedea o galerie foto de la filmările videoclipului aici: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150918656467639.419915.220417292638 .

Inainte de concertul de lansare a celui mai nou videoclip, IYHSHON (Is Your Heart So Hard Or Nonexistent?), ce va avea loc vineri seara, formatia Antarctica a publicat un scurt teaser in care pot fi vazute secvente din videoclip.

Haideţi aşadar vineri seara, pe 5 octombrie, la Clubul Ţăranului să vedeţi în premieră noul videoclip al formaţiei Antarctica !

Ora de începere este 21:21, iar preţul intrării este de 20 de lei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button