ȘTIRI

Concert Kumm – 15 ani & Mani Gutau, Dominic Csergo (Urma) si byron

Dominic Csergo a fost tobosarul trupei Kumm in perioada 1999 – 2009, inregistrand trei albume de studio alaturi de acestia: Moonsweat March (2000), Angels & Clowns (2005) si Different Parties (2006). Alaturi de Mani Gutau, Sorin Erhan si Dan Byron, el este si unul dintre membrii fondatori ai formatiei Urma alaturi de care a inregistrat pana in prezent doua albume: Nomad Rhymes (2003) si Anger As a Gift (2004).

 

Kumm au mai cantat in cateva randuri (Laptaria Enache, Clubul Taranului) alaturi de Mani Gutau, solistul Urma. De fiecare data a fost o experienta inedita din punct de vedere muzical si pe deplin gustata de fani, motiv pentru care Kumm l-au invitat sa le mai fie alaturi o data, la aniversarea de la Bucuresti a celor 15 ani.

 

Invitatii speciali ai concertului de pe 1 noiembrie din The Silver Church vor fi cei de la trupa byron, infiintata in 2006 de catre Dan Byron, solist Kumm in perioada 2002 – 2005. Pe langa recitalul sustinut de trupa sa, Dan Byron va fi prezent pe scena si pentru a interpreta cateva piese alaturi de fostii sai colegi din Kumm.

 

Haideti asadar pe 1 noiembrie in The Silver Church (calea Plevnei, nr. 61, Bucuresti) ca sa sarbatorim asa kumm se cuvine 15 ani de activitate a uneia dintre cele mai prolifice si mai versatile trupe din Romania! Pretul intrarii va fi de 30 de lei. Surprizele se vor tine lant alaturi de Kumm si invitatii lor, asa ca prezenta este obligatorie 🙂

 

De asemenea, Kumm vor sarbatori 15 ani alaturi de trupa byron si la Cluj, pe 19 octombrie, in Flying Circus Pub.

 

Kumm:
Catalin Mocan (voce), Eugen Nutescu (chitara, voce), Kovacs Andras (clape), Mihai Iordache (saxofon), Utu Pascu (bass), John Ciurea (tobe).

– http://www.kumm.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button