BAZAR

Concert KoRn pe 3 august la Arenele Romane

CONCERT KORN, 3 AUGUST 2015, ARENELE ROMANE. Vara asta se anunta a fi una foarte bogata in evenimente muzicale. Dupa Electric Castle , Electric City si multi alti cantareti confirmati, avem o noua trupa care va canta la noi, anunta metropotam.ro.

Evenimentul este organizat de EMAGIC si a fost confirmat pe Facebook.

Korn este o formatie de nu metal, formata in 1993 in California. A avut o influenta foarte mare pentru genurile nu metal si industrial metal, ei colaborand cu muzicieni precum Chino Moreno, Ice Cube, Marilyn Manson, Fred Durst Tre Hardson si altii.

CONCERT KORN, 3 AUGUST 2015, ARENELE ROMANE. Korn face parte din valul nu-metal. Formația a lansat albumul de debut în 1994. De atunci au mai apărut Life Is Peachy (1996), Follow the Leader (1998), Issues (1999), Untouchables (2002), Take a Look in the Mirror (2003), See You on the Other Side (2005), Untitled album (2007), Korn III: Remember Who You Are (2010 și The Path of Totality (2011). La nivel internațional, Korn a vândut peste 50 de milioane de albume și are în palmares două premii Grammy și două MTV Video Music Awards.

Point Blank este o trupă de hardcore din Macedonia care cântă din pură pasiune. Grupul are mulți fani în România, concertând la noi de mai multe ori. În 2012, Point Blank a mai urcat pe scenă alături de Coma, cu care are o legătură foarte strânsă. Point Blank a cântat în deschiderea primului concert Deftones la București.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button