Concert Jazz: Three’s a Crowd

de:
02 mai 2011
0 Afișari
Concert Jazz: Three’s a Crowd

“Three’s a Crowd” este numele unui duo de jazz şi muzică improvizată format din chitaristul Sorin Romanescu şi saxofonistul iordache. Este vorba despre una dintre cele mai simple combinaţii muzicale: un instrument armonic, un instrument melodic. Această simplitate aduce cu sine o comunicare fluidă şi instantanee, iar gesturile trebuie să fie sigure şi rapide ca în caligrafia japoneză.

Iordache este saxofonist, compozitor şi aranjor. A colaborat de-a lungul timpului cu Harry Tavitian, cu formaţiile Timpuri Noi şi Orient Express, cu Vlaicu Golcea, Marta Hristea, Maria Răducanu, Mircea Tiberian. Din 2004 este membru al trupei rock Kumm. În 2003 a înfiinţat grupul iordache, cu care a cântat în majoritatea cluburilor şi festivalurilor din România, la Ierusalim şi Luxemburg.

Sorin Romanescu este considerat cel mai interesant chitarist român contemporan. A cântat cu majoritatea muzicienilor de jazz din ţară, cu Lucian Ban (“Romanian-American Suite”), cu Nicolas Simion, a compus muzică pentru teatru, film şi dans contemporan.

Intrare: 20 lei

Cookies