Concert James Walsh @The Ark din Bucureşti

de:
27 ian. 2011
0 Afișari
Concert James Walsh @The Ark din Bucureşti

Vineri, 4 februarie 2011, James Walsh solistul trupei Starsailor va susţine un concert acustic la The Ark din Bucureşti. În deschidere va concerta trupa Madame Hooligan.

Madame Hooligan va concerta pentru prima oara în România în cadrul evenimentului din clubul bucureştean. Trupa a luat fiinţă în 2007 în Los Angeles când Radu Almăşan, Andrei Cebotari (fostul toboşar în trupele Zdob şi Zdub şi Bosquito) şi David Ballon i-a pus bazele. În doar doi ani, trupa a reuşit să işi câştige fanii în Statele Unite concertând pe scenele celor mai mari cluburi din L.A. şi nu numai. Prezenţi de mai multe ori pe coperta “The Deli Magazine”, una dintre cele mai apreciate publicaţii specializate în muzica indie/alternative, membrii trupei au concertat in faţa a peste 40.000 de oameni în deschiderea meciului de baseball Cardinals-Cubs de pe stadionul Busch din St. Louis, Missouri.

În 2009 David şi Andrei au părăsit trupa din motive personale, la începutul lui 2010 Madame Hooligan revenind pe scenă într-o nouă formulă. Astfel, alături de Radu Almăşan (voce/chitară) pe scenă sunt prezenţi la concertele Madame Hooligan şi Felix Mircea Moldova (tobe), Austin Jesse Mitchell (bas/clape) şi Benjamin David Erdreich (chitară electrică).

Concertul Madame Hooligan de la Bucureşti face parte din primul turneu european al trupei.

***
În ciuda succesului de care s-a bucurat alături de Starsailor, James Walsh a simţit nevoia de a lua o pauză privind proiectele alături de ceilalţi membri ai trupei, pentru a se concentra mai mult pe cariera solo. Fascinat de muzica unor nume precum Neil Young, Bob Dylan, Nick Drake sau The Beatles, James şi-a dezvoltat treptat un stil propriu, un cumul de nuanţe şi influenţe preluate de la artiştii care i-au marcat existenţa, pregătindu-se acum de lansarea primului sau album solo, pentru care colaborează cu diferiţi producători şi compozitori printre care şi Suzanne Vega. Primul sau EP este deja pe piaţă, Live At The Top Of The World, iar cei care vor să-l redescopere pe James Walsh în noua formulă, au şansa să-l asculte şi în concertele live pe care artistul şi le-a programat pentru anul acesta.

Preţul unui bilet la evenimentul susţinut de Heineken si Emagic este de 50 lei.

Cookies