BAZAR

Concert incendiar, dar la foc mic

În prima parte, atmosfera dichisită, cu lumini puţine şi bine direcţionate pe scenă, susţinută de piesele linistite ale trupei i-a ţinut cu răsuflara tăiată pe cei aproape 4000 de spectatori. Atunci când muzica atins rimuri mai alerte, membrii trupei chiar au rugat publicul să se ridice şi să danseze. Dar nu am văzut decât vreo 2 cupluri care au dansat în timpul concertului. La concertele de muzică latino, sala se împărţea brusc în două: jumătate pe scaune – restul la dans în faţa scenei. Poate pentru că tangoul este un dans mai pretenţios, românii nu au avut curaj să încerce.

Oricum faptul că Sala Palatului a fost plină şi la final a răsunat de aplauze furtunoase, arată că spectacolul a fost apreciat, deşi nu a fost marcat de erupţii de dans ale publicului.

Reţeta cu care ne-am obişnuit a fost păstrată şi la „Tango 3.0” – trupa a cântat alături de muzicieni viruali, proiectaţi pe ecranul din spate. În plus, în departamentul de scule electronice de produs sunete electrizante a apărut un nou dispozitiv: controlerul de Wii. Unul din membrii trupei a cântat cu ajutorul telecomenzii de la consola Nintendo Wii care era conectata wireless la un sintetizator.

Amuzant a fost că la ieşire cineva m-a oprit şi mi-a spus că i s-a părut biletul scump şi ca nu a vrut să intre de data asta, dar că vrea să stie cum a fost. Un aspect precis care îl interesa a fost dacă … „trupa a cântat singură pe scenă sau au fost şi nişte semi-dansatori pe lângă ei” – am încheiat citatul.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button