LA MINE-N CARTIER

Concert de DRAGOBETE-Horia Brenciu&HB Orchestra.Invitații GRATUITE pentru tinerii căsătoriți în 2014

CONCERT GRATUIT HORIA BRENCIU. DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE 2015. Cuplurile care s-au căsătorit anul trecut la Stare Civilă Sector 3 pot primi invitații gratuite la un eveniment ce le este destinat în exclusivitate.

Astfel, potrivit Primăriei Sectorului 3 peste 2300 de cupluri care și-au unit destinul în anul 2014 la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 sunt invitate la un concert în cadrul evenimentului Ziua Dragobetelui – Ediția a II-a” susținut de Horia Brenciu și HB Orchestra intitulat „Fac ce-mi spune inima”.

Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe data de 24 Februarie începând cu orele 19:00.

CONCERT GRATUIT HORIA BRENCIU, de DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE. „Invitațiile la eveniment se pot ridica de la Centrul Cultural „Casa Artelor” Sector 3, din Bulevardul Mircea Vodă nr. 5, în perioada 5-16 februarie, în intervalul orar 11:00 – 17:00. Pentru a putea beneficia de o invitație la concertul „Horia Brenciu și HB Orchestra” este nevoie de un act de identitate al unuia dintre soți și o copie după certificatul de căsătorie”, anunță Centrul Cultural Casa Artelor pe pagina oficială de Facebook.

Evenimentul este organizat de Primaria Sectorului 3 și realizat de Centrul Cultural „Casa Artelor” Sector 3.

Accesul în sală se realizează exclusiv pe baza invitațiilor, locurile din sală fiind limitate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button