ȘTIRI

Concert GRATUIT Lidia Buble şi Sore, în „Cişmigiul Copiilor”, în weekend

Tradiția de a transforma anual Parcul Cișmigiu într-un imens teren de joacă, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, a ajuns la cea de-a 15-a ediție, anunţă organizatorii.

„Între orele 11:00 și 21:00, aleile parcului se vor transforma din nou într-un labirint al atracțiilor, în care cei mici și adulții care-i însoțesc vor petrece ore întregi de amuzament și activități antrenate. Provocările lansate copiilor le dau ocazia de a-și exersa abilitățile, iar spațiile de joacă întregesc o zi perfectă de distracție, petrecută în natură. Atmosfera de poveste a evenimentului este asigurată de spectacolele susținute de corurile de copii și trupele de dans, iar spiritul ludic împânzește întregul parc.”, anunţă ARCUB.

Copiii se vor putea bucura de jocuri, piese de teatru, sesiuni de treasure hunting și reprize de face painting, numere de magie. Invitaţi vor fi şi caricaturiști, amplasaţi pe Podul Artelor.

„Încurajați de această experiență, copiii își vor putea demonstra propriul talent, pe Aleea desenului, unde vor realiza desene și picturi. Pajiștea Atelierelor este locul în care se vor desluși tainele limbilor străine, științei și muzicii, iar în pauze, copiii se vor distra cu jocurile gonflabile din Pajiștea Jocurilor. Marionetele și actorii independenți așteaptă spectatorii La Cetate, unde vor aprinde imaginația celor mici prin fantezie și joc.”, adaugă sursa citată.

Ziua se încheie cu un concert prezentat de George și susținut de Lidia Buble și Sore.

Anul acesta, Cișmigiul Copiilor face parte din candidatura Bucureștiul la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. 

Programul complet  de la Cișmigiul Copiilor 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button