Concert „Flori pentru suflet — Remember Florian Pittiș”, organizat sâmbătă în Parcul Titan

de:
03 mai 2016
0 Afișari
Concert

Primăria Sectorului 3 va organiza în Parcul Titan (intrare din str. Liviu Rebreanu) sâmbătă, 7 mai, de la ora 17.00, cea de-a IV-a ediție a concertului ‘Flori pentru suflet — Remember Florian Pittiș ‘.

Devenit tradiție, evenimentul își propune să aducă în fiecare an în fața bucureștenilor lecțiile de cultură, de poezie, de literatură sau de muzică pe care Florian Pittiș le-a oferit în timpul vieții sale, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei sectorului 3.

În cadrul evenimentului colegii și prietenii lui Florian Pittiș vor susține recitaluri de muzică folk. Publicul va fi însuflețit de muzica interpretată de artiști și formații precum Teodora Buciu, Ovidiu Mihăilescu, Maria Gheorghiu, Marius Bațu, Alina Manole Quintet, Ducu Bertzi&friends, Partizan Acustic, Mircea Vintilă&Brambura, Nicu Alifantis&Zan împreună cu Mihai Neniță, Mircea Baniciu&Band.

Prin concertul ‘Flori pentru suflet’ Primăria Sectorului 3 își dorește să păstreze și să promoveze amintirea lui Florian Pittiș nu doar ca fondator al cunoscutei formații ‘Pasărea Colibri’, ci și ca artist care a inspirat generații întregi de tineri să citească, să asculte muzică, să se apropie de cultură.

Accesul publicului la acest eveniment este liber.

Cookies