ARHIVA B365

Concert ~ Featuring Yourself (Ger)

La Chambre Du Chat si Pavilion va invita in Control la concertul trupei germane Featuring Yourself (Post-punk, Wave).

Odata cu primavara baietii de la Featuring Yourself s-au hotarat sa inceapa turneul european – Inner Underground : 14 zile, 14 concerte, totul intr-o atmosfera energica ce combina perfect sound-ul indie cu post punk-ul si new wave-ul.

Influentati de nume precum New Order , Hüsker Dü, The Replacements, Matthias, Kay si Timo infiintau trupa Featuring Yourself in mai 2010 iar la inceputul lui iulie 2010, lansau deja primul EP : „FEATURING YOURSELF“. Acesta contine 8 piese cu tenta melancolica si armonii dulceag-amarui au influente catchy de wave punk, precum „PERSPECTIVE“ si „LIVE/EVIL“, care merg mana-n mana cu dark-edged synth pop „LOSING LOVE” si „FRIDAY NIGHT“.

In ultimii 14 ani Matthias a fost membru in THE CREETINS, alaturi de care a lansat 3 albume, avand, de asemenea numeroase concerte in Europa. Dup a ce a parasit trupa in 2008, a inceput sa lucreze ca producator pentru nume precum AFFENMESSERKAMPF, GRAND GRIFFON etc.

Kay a fost membru THE DETECTORS din 2006 pana in 2009, trupa care a lansat un LP, un 7“ single si a avut turnee in 11 tari din Europa.

http://www.facebook.com/featuringyourselfmusic

http://www.myspace.com/featuringyourself

Dupa live-act, seara continua cu Dance Division – after party by Nek.

Intrare: 10 lei


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button