BAZAR

Concert extraordinar de Paşti, cu INTRARE LIBERĂ, într-un parc din Bucureşti

CONCERTUL EXTRAORDINAR DE PAȘTE are loc în locația binecunoscută, pe scena amplasată pe malul lacului și este conceptul care unește peste 400 de artiști într-o zi specială de sărbătoare.

Pentru că în acest an Biserica Ortodoxă și cea Catolică sărbătoresc la aceeași dată Învierea Domnului, evenimentul nostru unește într-un spectacol mare, muzica religioasă ortodoxă, catolică precum și a altor confesiuni.

CONCERTUL EXTRAORDINAR DE PAȘTE prezintă pentru prima dată în Parcul Titan — Parcul Artelor piese din muzica sacră din marea creație universală semnate de J.S.Bach, W.A.Mozart, A. Vivaldi, precum și piese muzicale religioase create de compozitori români precum E.Humulescu, P. Constantinescu și mulți alții. Ele vor fi dăruite publicului în interpretarea de excepție a soliștilor Irina Iordăchescu, Marcel Pavel, Vlad Miriță și Mediana Vlad acompaniați de Corul Catedralei Sfântul Iosif, Orchestra Viv’Arte și Corul Amicus, dirijor orchestră Tiberiu Oprea, dirijorul corului Dan Jinga.

În Parcul Titan-Parcul Artelor se va deschide și Expoziția de Icoane pe Sticlă și pictură cu tematică pascală, lucrările fiind realizate de copiii de la atelierul de arte plastice din cadrul programului socio-educativ Pepiniera de Talente, dezvoltat în școlile din sectorul 3, ediția a doua.

CONCERTUL EXTRAORDINAR DE PAȘTE deschide noua stagiune 2014 a programelor și evenimentelor culturale în aer liber, oferite de Primăria Sectorului 3 și organizate de Centrul Cultural Casa Artelor, sub marca: CREATIVITATE, ELEGANȚĂ, PERFORMANȚĂ.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button