Concert extraordinar al Cvartetului Ad Libitum

de:
13 dec. 2010
0 Afișari
Concert extraordinar al Cvartetului Ad Libitum

Cruciada Culturii va invita sa pasiti pe o insula a frumosului. Pe 18 decembrie pornim intr-un periplu printre marii clasici alaturi de Cvartetul Ad Libitum. Pe durata sederii va veti bucura de un peisaj muzical vibrant in ton cu sarbatorile care se apropie. Invitatul special al serii: Tudor Chirila.  Astfel, Cruciada Culturii va propune o seara intre prieteni, un concert de inalta tinuta artistica, cu un pahar de sampanie la final si o atmosfera are sa ne pregateasca sufleteste pentru o sarbatoare atat de draga tuturor, Craciunul.

De-a lungul timpului, Cvartetul Ad Libitum a incantat publicul din intreaga lume. In 1997, la Evian, in Franta, au castigat premiile de la toate sectiunile in cadrul celei mai prestigioase competitii internationale pentru cvartet de coarde, lucru nemaiintilnit in istoria competitiei. Turneele i-au purtat in Germania, Franta, Spania, Olanda, Italia, dar si in Rusia, Croatia, Estonia sau Finlanda.

In tara, Ad Libitum a fost recunoscut drept cvartet de stat si canta la Filarmonica din Iasi. Din componenta ansamblului fac parte Adrian Berescu – vioara I, Serban Mereuta – vioara II, Bogdan Bisoc – viola si Filip Papa – violoncel.
Pentru data de 18 decembrie, Cvartetul propune o calatorie in timp, prin intermediul muzicii. Vor fi interpretate lucrari celebre ale celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor. Haydn, Mozart, Beethoven, Brahms, Dvorak, Mahler, Pucini, Sibelius, Strauss, Bregovic, Piazzola sunt doar cateva dintre numele pe care le vom regasi in programul concertului.

Pretul biletelor este de 100 lei, respectiv 200 lei. La achizitionarea unui pachet mai mare de bilete la 200 de lei (minimum 10), primiti un discount de 10%.

Cookies