COOL CITY

Concert ~ Electric Fence

King Size Drinks Night

Chiar daca nu pare, calendarul spune ca ne indreptam spre Primavara iar cum altfel am fi putut sa ne facem intrarea in anotimp daca nu cu sunete proaspat coapte de o trupa lemon-fresh!

Asadar, solstitiu marca Expirat, joi pe 23 Februarie servit cu o salata bine asezonata cu Alternative, Electro si Fusion de toate soiurile numita Electric Fence – fel care a tot fost degustat si apreciat de public atat in online cat si la multe din festivalurile cunoscute din tara.

O trupa despre care s-a vorbit mult in ultima perioada. Infiintata la inceputul anului 2009 si derivata din proiectul Raza, Electric Fence – a carei componenta ii include pe Elena Vasile – voce; David Ciente – clape, sampler; Florin Hamza – tobe; Tudor Rotarus – bass; Alexandru Misu – chitara si Lucian Indre – inginerie de sunet – s-a plasat in capul listei trupelor originale, non-compromising din Romania. Au in portofoliu piese in limba engleza ce se invart in zona Alternative si isi trag seva din World Music, Fusion, Electro sau Drum&Bass; au fost „acuzati” de energie debordanta in concerte; au fost playati pe Radio Guerilla unde s-au plasat si pe prima pozitie in Topshow; au cantat la B’estfest, Peninsula, AlternaTIFF, Mosquito Festival sau TiMaff; s-a scris despre ei peste tot in online si in publicatii ca Dilema Veche; au avut succes in online-ul de peste granite pe site-uri ca www.sellaband.com sau www.thesixtyone.com iar in oras umbla vorba ca live-urile sustinute de ei sunt o experienta ce creeaza dependenta.

Mai multe pe www.electricfence.ro.

Ca de obicei, dupa concert avem propriul nostru bucatar pe care il punem la treaba – George – si propria noastra salata de Alternative, Funk, Breaks si Electro hits, pana dimineata; iar ca totul sa intre la fix, cele mai populare bauturi din bar sunt King Size Drinks toata noaptea – 0.3 l la pret de 0.6 l.

Intrare: 15 lei


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button