ȘTIRI

Concert ~ Dilated Peoples (USA) — Sold-Out

Concertul Dilated Peoples este declarat sold-out. Toate biletele puse în vânzare s-au epuizat.

The Silver Church Club gazduieste pe data de 2 februarie 2012 concertul renumitei trupe californiene de hip hop Dilated Peoples.

Pe aceeasi scena vor performa DOC, Deliric si Vlad Dobrescu aka CTC, Grupul de Rezistenta si DJ UNDOO.

Originari din Los Angeles, Dilated Peoples este un crew deja legendar pe scena internationala de Hip Hop, Rap & turntabalism. Dilated Peoples înseamnă DJ Babu (producer/DJ), Evidence (MC-producer) si Rakaa Iriscience (MC).Pastrandu-se la limita dintre mainstream si underground, Dilated Peoples s-au facut remarcati ca si grup, prin live performance-urile in numeroasele cluburi si in cadrul festivalurilor , prin inregistrari clasice de hip hop – „Worst Comes To Worst” (feat. Guru) si „This Way” (feat. Kanye West & John Legend), dar si prin activitatea individuala a membrilor, ca si artisti solo : Evidence cu LP-ul The Weatherman si Cats&Dogs; DJ Babu prin Beat Tape Instrumentals si seria Duck Season iar Rakaa (Iriscience) ca si MC.

Intre turnee si proiectele lor solo, Dilated Peoples lucreaza la un nou album – Directors of Photography- pe care il vor lansa la mijlocul anului 2012 .

Doc – Deliric –Vlad Dobrescu (CTC)

In deschiderea celor de la Dilated Peoples ii puteti vedea pe DOC, Deliric si Vlad Dobrescu (cunoscuti sub titulatura de CTC), probabil cei mai in voga artisti hip hop ai momentului. Albume ca „Inspectia Tehnica Periodica” al lui Deliric sau „Lucrare de control” al lui DOC au facut ca anul 2011 sa fie devina un an de referinta in curentul hip hop, promovand atat varietatea ideatica cat si a sound-ului. Live-ul lor energic este considerat unul dintre cele mai bune din tara, ei fiind cei mai potriviti sa introduca publicul in vibe-ul Dilated Peoples.

Grupul de rezistenta

Format in luna iulie a anului 2009, GDR este un produs hip hop autohton inedit. Este un crew format din 4 MC si 2 DJ. Pentru prima data in hip hop-ul romanesc apare notiunea de trupa cu 2 DJ. Cateva detalii despre membrii trupei:

K-Gula – fost membru al gruparii Inspektoratu’ GP (alaturi de Sotto Inteso, Connect-R si Brugner), fost component al trupelor L.I.R.I.C. si R.A.C.L.A., actualmente vocal la K’n’Confusion, trupa de fusion cunoscuta in cercurile hip hop si nu numai. A participat la 2 albume R.A.C.L.A. (“Plus infinit”, alaturi de Rimaru si DJ Dox si “Patratul rosu”, alaturi doar de Rimaru). Scoate apoi un material alaturi de DJ Undoo, intitulat “Schimbari”. Isi editeaza primul album solo in anul 2000, intitulat “Visuri in intuneric”. A condus si moderat emisiunea “K-Tv” de la postul Senso TV.

Da Hood Justice – Stoe Toxxic si Nai’gh’ba – membrii activi ai trupei Da Hood Justice, initiatori ai proiectului Da Hood (trupa live alaturi de alti 4 instrumentisti – Printzu, Zullu, Kani si Ionut). Au fondat alaturi de R.A.C.L.A., Parazitii, Klansmen si M&G, prima grupare hip hop din Romania, Sindicatul RAN/s, in anul 1995. Au editat albumele “Judecata de dupa”, “Sfarsit de mileniu”, “Direct din underground”, “Nascut pentru asta” si in formula Da Hood, “Secretul din gradina”.

Brugner – fost membru al trupei Delikt, alaturi de Vexxatu’ Vexx, fost component al gruparii RAN/s, in perioada ’97 – ’99, alaturi de R.A.C.L.A., Da Hood Justice si Getto Daci. Este co-autor al albumului “Fara numar”, considerat unul de referinta in hip hopul romanesc. Scoate in ’99, maxi-single-ul “Prinsi in joc”, material care continea colaborari cu La Familia si Da Hood Justice. A condus, realizat si produs emisiunea Urban Groove aproape de 3 ani, cat a durat aceasta.

DJ Undoo – membru de baza al crewului Hades Records, DJ, producator, aranjor si inginer de studio. Face parte din proiectele Turntable Science, Dagga, Shy Beats. Are propriul sau studio, Daw Production, unde este binenteles inginer de sunet. Din palmaresul sau, stralucesc albume precum Carbon “Reactii adverse”, “Hades RecordsPreia Controlul 2” (de asemenea mixat de el), Keri “The beat bandit” si multe multe altele.

DJ Dox – personaj determinant al miscarii hip hop din Romania. A facut parte din trupa R.A.C.L.A., alaturi de care a scos primul material romanesc de hip hop pe vynil, conditie de altfel impusa de el la realizarea materialului. A colaborat cu nume ca Parazitii, Bitza, Raku, K-Gula, RAN/s (grupare din care a facut si parte intre anii 2008-2009), CTC, etc. A prezentat, produs si realizat emisiunea YO! de la MTV, un brand legendar in hip hop-ul international, timp de 7 ani. DJ Dox alaturi de Undoo, Faibo X si Paul sunt membrii primului crew de DJ din Romania, Turntable Science.

DJ Undoo – membru de baza al crewului Hades Records, DJ, producator, aranjor si inginer de studio. Face parte din proiectele Turntable Science, Dagga, Shy Beats. Are propriul sau studio, Daw Production, unde este binenteles inginer de sunet. Din palmaresul sau, stralucesc albume precum Carbon “Reactii adverse”, “Hades RecordsPreia Controlul 2” (de asemenea mixat de el), Keri “The beat bandit” si multe altele.Pe data de 3 noiembrie a lansat albumul intitulat “Ain’t Fast Food Music” pus la dispozitie ascultatorilor gratuit pe site ul official www.djundoo.ro

Preţ bilet: 50 lei presale / 65 lei la intrarea în club.

Biletele în avans la preţul de 50 de lei s-au pus în vânzare în reţelele Eventim, MyTicket şi Biletoo. Le puteţi cumpăra atât online de pe http://www.eventim.ro/, http://biletoo.ro/ şi http://www.MyTicket.ro/, cât şi din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Diverta, Unirea, Muzica şi librăria Eminescu. Nu uitaţi că biletele sunt în număr limitat, pentru că dorim astfel ca publicul ce va veni la concert să se simtă cât mai confortabil. În seara evenimentului, la intrarea în club, biletele vor costa 65 de lei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button