Concert de Revelion 2023 în Parcul Titan din București. Cântă Delia și Voltaj, dar lista artiștilor e mai lungă

16 dec. 2022
10450 Afișari
Concert de Revelion 2023 în Parcul Titan din București. Cântă Delia și Voltaj, dar lista artiștilor e mai lungă
Concert de Revelion 2023 în Parcul Titan din București. Cântă Delia și Voltaj, dar lista artiștilor e mai lungă/ Sursa foto: Agerpres, concertul de Revelion din Parcul Titan în 2022

Parcul Titan poate deveni loc de întâlnire cu prietenii sau o petrecere între necunoscuți, ca să te bucuri de Revelion 2023, în aer liber.

Primăria Sectorului 3 organizează aici, ca de fiecare Revelion în ultimii ani, un concert cu efecte speciale și cu o listă lungă de artiști.

Dacă anul trecut, concertul avea ca temă ”speranță, din 3”, în contextul pandemiei de Covid, anul acesta dezvoltă un concept legat de energie, viață și bucurie. Motto-ul concertului de Revelion 2023 este „Esențial: Fii de viață!”.

Organizatorii concertului de Revelion din Parcul Titan promit efecte vizuale, grafică personalizată, lasere și focuri spectaculoase de artificii piromuzicale.

Oricine este ”de viață”, sau nu, este așteptat să vină la evenimentul de Revelion care începe pe 31 decembrie, seara, de la ora 20.00. Intrarea este gratuită.

Vor urca pe scenă Delia, Voltaj, Guess Who, Emaa, Marius Mihalache Band, Cosmin Seleşi Orchestra şi DJ Manuel Riva.

Locul exact este situat în Parcul Titan, la intrarea din str. Liviu Rebreanu, în proximitatea statuii Calul Titanilor.

Afișul concertului de Revelion din Parcul Titan, Sectorul 3 al Bucureștiului

Îți mai recomandăm să citești și:

 

Cookies