Concert de muzică populară într-un autobuz STB. Ajunse la București pentru un festival de muzică, mai multe tinere au repetat piesa câștigătoare în fața călătorilor

23 mai 2023
2308 Afișari
Concert de muzică populară într-un autobuz STB. Ajunse la București pentru un festival de muzică, mai multe tinere au repetat piesa câștigătoare în fața călătorilor
Concert de muzică populară într-un autobuz STB. Ajunse la București pentru un festival de muzică, mai multe tinere au repetat piesa câștigătoare în fața călătorilor. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB ( fostul RATB) București

Un întâmplare simpatică a avut loc în autobuzul liniei 133 din București. O simplă repetiție a unor tinere cântărețe s-a transformat într-un concert de muzică populară, ce a stârnit zâmbete pe fețele călătorilor.

„Ne-au făcut ziua mai frumoasă”

Deși numele paginii de Facebook este „Reclamații STB ( fostul RATB) București”, o bucureșteancă a postat acolo un eveniment plăcut petrecut în STB. Femeia a publicat un clip video cu câteva fete care cântau o melodie în autobuz.

Fetele făceau parte din grupul „Gorjeanca” din Târgul Jiu și au călătorit toată noaptea cu trenul pentru a ajunge în București. Tinerele erau în autobuzul liniei 133 și se îndreptau spre Palatul Copiilor.

Ele urmau să participe la Festivalul Național de Muzică și Dansuri Populare & Etno „Ciuleandra”, ediția a VIII-a.

Bucureșteanca care le-a filmat pe fete a spus că acestea le-au făcut ziua mai frumoasă călătorilor din autobuz, inclusiv ei.

Inocența și frumusețea fetelor din grupul „Gorjeanca” din Târgu Jiu. După o noapte de mers cu trenul ,mergeau la Palatul Copiilor. Le-am întâlnit în mașină 133 și ne-au făcut ziua frumoasă!” a scris A. T.

Postarea femeii a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii. Internauții le-au lăudat pe fete și le-au felicitat pentru melodia frumos interpretată.

Fetele au câștigat trofeul festivalului de muzică

Grupul „Gorjeanca” din Târgul Jiu nu a făcut furori doar în autobuz, ci și la Palatul Copiilor. Fetele au interpretat melodia „Neiculiță de pe vale”, cu care au câștigat trofeul Festivalului de Muzică și Dansuri Populare & Etno „Ciuleandra”.

Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu a postat pe Facebook diploma câștigată de fete, alături de laudele bine meritate:

Grupul vocal folcloric „Gorjeanca” din cadrul instituției noastre, coordonat de interpretul Ion Drăgan, corepetitor Eugen Tița, a participat, azi, la Festivalul Național de Muzică și Dansuri Populare & Etno „Ciuleandra” , ediția a VIII – a, desfășurat la București, adjudecând TROFEUL FESTIVALULUI.
Felicitări tuturor! Sunteți minunate!”
Fetele care cântau în autobuz au căștigat un trofeu
Fetele care cântau în autobuz au căștigat un trofeu. Sursa foto: Facebook/ Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu

Te-ar putea interesa și:

Cookies