ȘTIRI

Concert de muzică corală românească la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti

Corul Symbol va susține două concerte la Universitatea de Muzică din Bucureşti, pe 25 mai, de la ora 20.00 și pe 1 iunie. 

Corul Symbol are un repertoriu variat, cuprinzând lucrări de folclor, muzică bizantină, creaţii corale ale compozitorilor români şi străini, dar şi muzică clasică românească şi universală, colinde etc.

Obiectivele corului sunt de a populariza, cu predilecţie, creaţia naţională, laică şi religioasă, precum şi de a contribui la înălţarea spirituală a comunităţii şi la retuşarea imaginii despre copiii României.

Corul Symbol a cântat pe scenele Sălii Palatului, Ateneului Român, Radiodifuziunii Române, Operei Naţionale, Universităţii Naţionale de Muzică, Palatului Parlamentului, Palatului Cotroceni, Băncii Naţionale a României, Băncii Comerciale Române, Uniunii Compozitorilor, în diferite universităţi, precum şi în numeroase biserici şi catedrale din Capitală şi din ţară. Se cuvine a evidenţia faptul că Filarmonica George Enescu include în fiecare stagiune a sa două concerte ale Corului Symbol.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button