Concert cu scandal la Festivalul Nostalgia din București. Grasu XXL, luat în vizor de Poliție după ce a stropit cu apă și a amenințat un spectator

29 iun. 2022
8354 Afișari
Concert cu scandal la Festivalul Nostalgia din București. Grasu XXL, luat în vizor de Poliție după ce a stropit cu apă și a amenințat un spectator
Concert cu scandal la Festivalul Nostalgia din București. Grasu XXL, luat în vizor de Poliție după ce a stropit cu apă și a amenințat un spectator. Sursa foto: Facebook/ Grasu XXL

S-a lăsat cu scandal la un concert susținut de Grasu XXL, în cadrul Festivalului Nostalgia din București. Rapperul a stropit cu apă, l-a înjurat și amenințat pe un băiat care i-a reproșat că promovează jocurile de noroc. Imaginile au ajuns pe internet, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu.

Grasu XXL, luat în vizor de Poliție, după concertul de la Nostalgia

Sâmbătă, 25 iunie 2022, Grasu XXL a susținut un concert în cadrul Festivalului Nostalgia care a avut loc în Parcul Izvor.

Conflictul s-a declanșat în timpul concertului live al artistului, când un tânăr care se afla în public a insistat să-i adreseze o întrebare la microfon. Grasu XXL a fost de acord, băiatul a primit un microfon și i-a reproșat că promovează jocurile de noroc.

Rapperul a fost scos din sărite și l-a stropit cu apă pe tânăr, l-a înjurat și a instigat publicul să procedeze la fel.

Imaginile au post publicate pe TikTok, AICI. În înregistrare se poate observa cum tânărul prezent la Festivalul Nostalgia îi spune artistului: „Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”, potrivit libertatea.ro.

Cei care se ocupau de pază au încercat să-i ia microfonul băiatului, dar au acționat prea târziu. În acel moment, Grasu XXL s-a apropiat și l-a stropit cu apă din sticlă. Mai mult de atât, a început să-l înjure pe spectator la microfon, de față cu restul fanilor.

Oamenii legii fac cercetări

Polțiștii au văzut imaginile și au anunțat, miercuri – 29 iunie, că s-au sesizat din oficiu: se desfășoară cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au anunțat polițiștii”, transmite Poliția Capitalei.

Cookies