BAZAR

Concert caritabil, susţinut de violonistul Remus Azoiței, duminică, la Sala Radio.Cât costă biletele

Potrivit unui comunicat al Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură, transmis Agerpres, alături de Azoiței vor evolua și pianistele Mara Dobrescu și Diana Ionescu.

Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul, intitulat „Suflet în culori”, este organizat de Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism.

Prima ediție a concertului „Suflet în culori” a avut loc pe scena Sălii Radio în data de 3 aprilie 2014, iar recitalul a fost susținut de soprana Rodica Vică, tenorul Ștefan Pop, violonistul Vlad Maistorovici și pianistul Ștefan Doniga.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Immedio semnalizate bilete.ro, în magazinele Germanos și la Casa de bilete a Sălii Radio.

După absolvirea Conservatorului din București și obținerea unei burse de studii la Juilliard School din New York, violonistul Remus Azoiței și-a început cariera internațională, fiind aplaudat în săli prestigioase din întreaga lume.

În 2001, Remus Azoiței a fost numit profesor de vioară al Academiei Regale de Muzică din Londra, la acel moment fiind cel mai tânăr profesor de vioară din întreaga istorie a Academiei. Totodată, în 2007, el a pus bazele Societății Enescu din Londra, fiind unul dintre membrii fondatori, precum și directorul său artistic, poziție pe care o ocupă și în prezent.

Stabilită de 10 ani în Franța, pianista româncă Mara Dobrescu a susținut recitaluri în Franța, România, Spania, Italia, Germania, Austria Bulgaria, Rusia, Argentina, Australia, Japonia, SUA.

Pianista Diana Ionescu este considerată una dintre cele mai fermecătoare interprete ale generației sale. În 2011 i s-a decernat Diploma Ambsadorilor pentru contribuția la parteneriatul cultural româno-britanic.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button