Concert caritabil pe Arena Națională. SAGA Festival și Primăria Capitalei strâng bani pentru refugiații ucraineni

04 mart. 2022
2823 Afișari
Concert caritabil pe Arena Națională. SAGA Festival și Primăria Capitalei strâng bani pentru refugiații ucraineni
Concert caritabil pe Arena Națională. SAGA Festival și Primăria Capitalei strâng bani pentru refugiații ucraineni

Cel mai mare concert caritabil live din România are loc sâmbătă, 12 martie 2022, pe Arena Națională. SAGA Festival și Primăria Capitalei își unesc forțele și dau o mână de ajutor ucrainenilor care se află într-o situație extrem de dificilă în acest moment.

Concert caritabil pe Arena Națională – WE ARE ONE

„We are one” este cel mai mare concert caritabil live din România și este organizat de SAGA Festival, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București cu scopul de a ajuta refugiații din Ucraina.

Țara noastră se implică în mod activ în ajutorarea cetățenilor ucraineni care au fugit din calea războiului. Sute de mii de oameni au fost nevoiți să-și părăsească locuințele și sunt acum refugiați în România, iar numărul persoanelor se așteaptă să crească.

Organizatorii evenimentului caritabil îi invită pe bucureșteni și nu numai, să fie parte din această mișcare și să vină sâmbătă, 12 martie 2022, pe Arena Națională, la un eveniment organizat de oameni pentru oameni. Cei mai îndrăgiți artiști români și internaționali vor susține un concert live de peste 8 ore.

Nicușor Dan: „Susținem pe deplin eforturile la scară largă de a ajuta Ucraina”

Primarul General al Capitalei a declarat că municipalitatea susține pe deplin eforturile la scară largă de a oferi o mână de ajutor Ucrainei. În acest sens, Primăria Municipiului București a format un parteneriat cu Crucea Roșie Română, Festivalul SAGA, PRO TV și KISS FM și a hotărât să ofere gratuit Arena Națională din Capitală pentru a fi locul de desfășurare a evenimentului caritabil în beneficiul cetățenilor ucraineni, a declarat Nicușor Dan.

La concertul caritabil din data de 12 martie 2022 vor participa atât artiști români, cât și artiști internaționali. Artiștii vor fi anunțați în curând, spun organizatorii evenimentului din București.

Biletul la concert poate fi cumpărat de AICI.

Suma obținută în urma evenimentului va fi donată către Crucea Roșie. De asemenea, donații pentru susținerea refugiaților din Ucraina se pot face AICI, în conturile organizației sau prin SMS, la numărul 8825, cu textul “ONE”.

Cookies