Concert caritabil în București, pe Arena Națională. STB prelungește programul unor mijloace de transport

11 mart. 2022
904 afișări
Concert caritabil în București, pe Arena Națională. STB prelungește programul unor mijloace de transport
Concert caritabil în București, pe Arena Națională. STB prelungește programul unor mijloace de transport. Sursa foto: Facebook/ Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pt Transport Public București Ilfov

Cel mai mare concert caritabil din România are loc sâmbătă, 12 martie, pe Arena Națională. În acest sens, liniile STB cu indicativele 40 și 104 vor avea program prelungit, iar tramvaiele liniei 1 vor avea o frecvență sporită, anunță TPBI.

STB prelungește programul unor mijloace de transport cu ocazia concertului caritabil din București

Liniile STB 40 și 104 vor funcționa cu un program de circulație prelungit, iar tramvaiele liniei de noapte cu indicativul 1 vor avea o frecvență sporită în noaptea de sâmbătă spre duminică (12/13.03.2022). TPBI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov) a decis să ia această măsură pentru a asigura transportul spectatorilor de la concertul caritabil desfășurat în București, pe Arena Națională – „We are One”, sâmbătă, 12.03.2022, începând cu ora 16:00.

Astfel, tramvaiele cu indicativul 40 și autobuzele cu indicativul 104 vor circula până la ora 02:00, la un interval de 15 minute. În același timp, tramvaiele liniei de noapte cu indicativul 1 vor ajunge în stații la o distanță de 30 de minute între vehicule.

Călătorii mai pot folosi și linia de noapte cu indicativul N109 (pe ruta Republica – Piața Unirii), ale cărei vehicule vor ajunge în stații la un interval de 40 de minute, anunță TPBI.

Concert caritabil pe Arena Națională

Sâmbătă, 12 martie 2022, are loc cel mai mare concert caritabil live din România. Evenimentul se desfășoară pe Arena Națională din București. „We are one” este organizat de SAGA Festival, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București cu scopul de a ajuta refugiații din Ucraina care se află într-o situație extrem de dificilă în acest moment.

La evenimentul caritabil vor participa atât artiști internaționali (printre care și Armin van Buuren), cât și artiști români.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate de AICI, iar suma obținută în urma evenimentului va fi donată către Crucea Roșie Română.

Cookies