BAZAR

Concert caritabil, în beneficiul copiilor cu autism din Bucureşti

Concertul caritabil va fi susținut de patru tineri artiști: soprana Rodica VICĂ, tenorul Ștefan POP, violonistul Vlad MAISTOROVICI și pianistul Ștefan DONIGA. Evenimentul va fi prezentat de actriţa Manuela HĂRĂBOR și Marius CONSTANTINESCU.

În 2 aprilie este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism au demarat un proiect comun de informare și conștientizare și, în același timp, o campanie de strângere de fonduri în beneficiul copiilor care suferă de Tulburări din Spectrul Autismului (TSA).

Prin organizarea acestui concert caritabil se urmărește strângerea de fonduri din vânzarea unui număr aproximativ de 800 de bilete. Suma colectată va ușura activitatea Asociației Help Autism și va oferi acces la terapie gratuita unui numar cat mai mare de copii diagnosticați cu autism.

BILETELE SE GĂSESC ONLINE PE WWW.EVENTIM.RO ȘI ÎN REȚEAUA EVENTIM, LA
GERMANOS, ORANGE, VODAFONE, DOMO, LIBRĂRIILE HUMANITAS, LIBRĂRIILE CĂRTUREȘTI.

Asociația Help Autism se implică activ de aproape 4 ani în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. În noiembrie 2013 a deschis primul centru gratuit de diagnoză precoce și intervenție timpurie în autism din țară, iar în 3 martie, anul curent, a inaugurat prima filială în Suceava. În 2 aprilie, se pregătește pentru inaugurarea unui nou centru în parteneriat public privat. În acest moment aproximativ 150 de copii înscriși în cadrul asociației primesc zilnic servicii de recuperare gratuită. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button