ȘTIRI

Concert Caritabil

Vor concerta: Alexandra Ușurelu și Dan Bordeianu, acompaniați la pian de către Georgian Nițu și Dragoș Sandu, Gabriel Bălașa – percuție – și Sergiu Teslaru la saxofon, plus Maria Radu, Artan și Răzvan de la Partizan, Lucian Maxim, Ana Băncescu și FrateleNord (DJ Set).

Din banii strânși la concert se va completa suma deja adunată pentru proiectul de renovare al băilor de la Așezământ, așa că donația ta se va reflecta în mod concret în rezultatul lucrărilor ce se vor desfășura în luna septembrie, fiind evidențiate toate cheltuielile. Privind fotografiile Before and After, vom putea zâmbi fiecare dintre noi, știind că un gest atât de mic din partea noastră a putut face viața unui copil mai frumoasă. 

Orice sumă, oricât ar fi de mică, este binevenită și poate face diferența între un viitor ratat și șansa unei Românii puțin mai frumoase mâine. Copiii nu sunt bolnavi, nu sunt într-o situație de viață și de moarte, însă poate ar fi bine să nu mai așteptam să se ajungă la astfel de situații pentru a ne oferi ajutorul, ci să alegem să facem, pur și simplu, bine.

Vă așteptam cu drag miercuri!

Pentru cei ce își doresc din suflet, dar nu pot ajunge, contul bancar al Așezământului este:

ASOCIAȚIA LETCA NOUĂ – AȘEZĂMÂNTUL SOCIAL
SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIIL

Adresa: Str. Episcopiei nr 13, Localitatea Giurgiu, Județul Giurgiu
Cod fiscal: 19259465
Cont bancar: BRD, sucursala GIURGIU
CONT RON:
RO 73 BRDE 190 SV 135 8231 1900
Referință: donație renovare

Detalii și pe: http://www.facebook.com/AezamantulSfintiiArhangheliMihailSiGavriil


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button