Concert Cadenza Vagabundos – The Mission, la Sala Polivalenta

de:
14 nov. 2010
0 Afișari
Concert Cadenza Vagabundos - The Mission, la Sala Polivalenta

The Mission – 10 Years Anniversary prezinta in premiera in Romania conceptul Cadenza Vagabundos, numele care a facut furori pe scena muzicii electronice internationala toata vara acestui an.

Artistii casei de discuri si agentii de booking Cadenza s-au reunit sub conceptul Vagabundos initial pe plaja Ushuaia din Ibiza si ulterior s-au mutat la Pacha, unul dintre cele mai cunoscute si iubite cluburi din lume. Acompaniati de decoratiuni specifice unor “vagabonzi muzicieni de profesie”, artistii au facut inconjurul lumii si, pe 20 noiembrie, isi vor opri gentile de discuri intre panzele amenajate de The Mission la Sala Polivalenta. Condusi de faimosul DJ si producator de origine chileana, Luciano, pe scena vor urca acesta, acompaniat de Mirko Loko si Cesar Merveille.

Desi initial evenimentul a fost anuntat intr-un cort incalzit la Arenele Romane, s-a decis ca acesta va avea loc la Sala Polivalenta. Motivele care au dus la acesta schimbare tin in mare parte de confortul iubitorilor de muzica. Sala Polivalenta beneficiaza in primul rand de mai multe locuri, asadar preturile biletelor vor fi mai mici, de incalzire, de garderoba si de indeajuns de multe locuri de parcare. Locatia va fi special amenajata incat sa se benificieze doar de spatiul de pe ringul de dans, cele de pe scaune fiind acoperite de cortine care, cu aceasta ocazie, vor ajuta si la decorarea in spiritul Cadenza Vagabundos.

The Mission Official Afterhours – Studio Martin!

Cookies