Concert Byron wireless

de:
13 dec. 2011
0 Afișari
Concert Byron wireless

Byron revin la unteatru, locul unde în primăvară au susţinut concertul-experiment „Breaking The 4th Wall – The Ultimate Acoustic Experience”. Trupa vrea să repete experienţa inedită a unui concert wireless, în care publicul este adus cât mai aproape de esenţa muzicii.

Conceptul unui concert wireless este gândit pentru spaţii intime, precum cel de la unteatru, în care muzicienii anulează bariera reprezentată de scena şi de instalaţia de sunet pentru a dezvălui muzica Byron într-o formă esenţializată. După mai multe dăţi în care au cântat „scoşi din priză” forţaţi de împrejurări (la metrou, la Bistriţa şi la Braşov când s-a luat curentul că era târziu, sau în Vamă când generatorul n-a mai făcut faţă), băieţii vor fi de această dată pregătiţi pentru un concert complet neamplificat în formula unplugged, mai mult ca sigur un deliciu pentru cei ce vor fi prezenţi.

Numărul de locuri este strict limitat – rezervări se pot face la numărul de telefon 0722.615.490. Preţul unui bilet este de 50 de lei, şi include intrarea şi la concertul de pe 22 decembrie de la Clubul Ţăranului.

Cookies