ȘTIRI

Concert ~ Blazzaj

Toti cei care vor sa se simta relaxati ca in hamacul din sufragerie, sunt invitati in Clubul Taranului din Bucuresti, la o experienta dansanta memorabila pe ritmurile trupei Blazzaj, sunetele complexe si energizante va vor propulsa dens si intens, intr-un mod ingenios, spre doze legale de dementa, fericire si ironie.

Dupa deprinderea corecta a miscarilor Blazzaj, sunteti liberi sa va teleportati in universul orwellian al piesei Ograda, a carei coincidenta cu situatia actuala din Romania este pur intamplatoare. Sau nu.

Fondata in 1996 in Timisoara, la initiativa lui Eddie Neumann si Florin Barbu, purtand initial numele de „FunkinLeFree”, formatia Blazzaj se impune printr-un sound plin de energie, culoare si originalitate. Actualii soldati de funk, Tavi Horvath (voce), Vali Potra (tobe), Petrică Ionuţescu (trompetă), Uţu Pascu (bass), Horia Crişovan (chitară) şi Lucian Nagy (saxofon), desi implicati de-a lungul timpului si in alte proiecte muzicale individuale, iti vor fi calauzele blazzajistice in seara de vineri, 25 noiembrie.

Intrare: 15 lei


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button