BAZAR

Concert aniversar Sepultura, la Arenele Romane, la împlinirea a 30 de ani de carieră

Concertul pe care Sepultura îl va susţine pentru a marca împlinirea a 30 de ani de carieră va avea loc pe 24 noiembrie, într-un cort încălzit, la Arenele Romane din Capitală.

După show-ul de la Metalhead Meeting 2014, Sepultura a ales Bucureştiul drept una dintre destinaţiile turneului mondial „Sepultura – 30 years”, datorită fanilor dedicaţi pe care îi are în România, potrivit Mediafax, citat de adevarul.ro.

Sepultura a fost înfiinţată în 1984, în perioada de glorie a metalului, în Belo Horizonte, Brazilia. Trupa reprezintă un nume important al thrash metalului, cu influenţe de hardcore punk şi industrial metal.

Cu 13 materiale discografice de studio în palmares, brazilienii au vândut milioane de albume în cei 30 de ani de carieră.

Pentru concertul din 24 noiembrie, trupa Sepultura pregăteşte un setlist special care va conduce fanii prin toate albumele lansate din 1991 şi până în prezent.

Primele 100 de bilete la categoria acces general au preţul special de 75 de lei. De asemenea, zona din faţa scenei este limitată la 200 de persoane, iar tichetele costă 120 de lei. Acestea pot fi găsite pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iaBilet. După epuizarea celor 100 de bilete la preţ special, următoarele tichete vor costa 85 de lei, urmând ca cele rămase să poată fi achiziţionate la preţul de 95 de lei.

În ziua concertului, biletele vor costa 100 de lei, în limita spaţiului disponibil.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button