Concert Aniversar E.M.I.L – A doua încercare

de:
27 oct. 2010
0 Afișari
Concert Aniversar E.M.I.L - A doua încercare

E.M.I.L. sărbătoreşte alături de prieteni, fani, amatori de pogo, amatori de crowdsurfing, colegi de scenă, 10 Ani de Abuzuri, Excese şi Imoralităţi, în cadrul unui concert aniversar la club Fabrica, din Bucureşti, în data de 30 octombrie 2010.
Cartea de vizită a celor de la E.M.I.L. spune totul despre cine este trupă atât din punct de vedere muzical, cât şi al mesajului pe care cei cinci băieţi îl transmit. Mesaj îndelung criticat de anumiţi oameni, care s-au întrecut în a face afirmaţii şi a critica o formaţie care chiar crede în ceea ce face şi o face cu zâmbetul pe buze. Acest mesaj reprezintă wake-up call-ul din noi toţi, acel mecanism care ne îndreaptă către o realitate pozitivă, momentul în care cu toţii ne încadram pe banda corectă şi ne îndreptăm, atunci când este cazul. 10 ani de E.M.I.L. arată maturitatea unor puşti care, uitându-se în spate, nu regretă nicio clipă din ceea ce poate a însemnat ””cizelarea”” lor. Este vorba de alegere, despre ideea că orice faci, dacă te ajută să fii fericit şi împlinit, este alegerea corectă.
Trendurile se schimbă, oamenii falşi şi slăbi merg la pas cu modă. Pentru E.M.I.L. însă acesta este un stil de viaţă care nu se poate schimbă, nostalgia momentelor magice din adolescentă şi anii tinereţii, când şpriţul şi prietenii înseamnă tot, când încă ultimul album Sugar Ray îţi sună în balcon la o bere rece pe timp de vară. În 10 ani, cei 5 membri ai formaţiei E.M.I.L. nu s-au schimbat deloc, ei cred în continuare în ””adolescenţa”” lor.

Cookies