BAZAR

Cum a fost la cel mai mare concert marca Bere Gratis din cei 15 ani de existență

Marţi seară, membrii trupei Bere Gratis au reuşit să îşi surprindă fanii, care au venit la Sala Polivalentă, cu „Două inimi”, ”cel mai mare concert organizat şi produs de Bere Gratis în cei 15 ani de existenţă”.

În deschidere a cântat trupa The dAdA, solistul formaţiei precizând că a acceptat invitaţia celor de la Bere Gratis de a cânta la concertul lor, după ce s-au cunoscut şi s-au împrietenit la ediţia din acest an a concursului Eurovision.

Odată cu sosirea pe scenă a membrilor trupei Bere Gratis, miile de fani prezente la Sala Polivalentă au început să cânte alături de Mihai „Miţă” Georgescu piesele consacrate ale formaţiei, printre care se numără „Eu nu am să te las”, „Poveste de oraş”, „Despre mine şi ea”, „Străzi albastre”, „Pas în doi”, „Mie îmi pasă de îngerii mei”, „La tine aş vrea să vin”, „Povestea mea”, „Ce n-a văzut Parisul”, „O lume nebună” feat. Zhao, ”Ce mișto”, ”Ultra fete”, „Stai pe acelaşi drum” și „Două inimi” feat. Giulia.

În momentul în care Miță a interpretat piesa „Mie îmi pasă de îngerii mei” pe ecranele mari din spatele scenei se putea vedea chipul solistului și se putea citi emoția acestuia din ochi. În urmă cu aproximativ șapte ani, Miță și soția lui, Liana Stanciu, au trecut printr-o adevărată dramă. Fetița lor, pe atunci în vârstă de doar doi ani, a fost diagnosticată cu cancer și supusă unei intervenții chirurgicale de extirpare a tumorilor și unui complex tratament de chimioterapie. După ce fetița lor s-a însănătoșit, Miță și Liana Stanciu s-au implicat în numeroase campanii umanitare pentru copii. Astfel, și la concertul de marți seară, după ce a cântat această melodie care a fost compusă pentru susținerea campaniei umanitare „Împreună pentru cei mici”, Miță i-a îndemnat pe oameni să trimită SMS la 8838 pentru a dona 2 euro pentru renovarea blocului operator de la Spitalul „Marie Curie” care se va numi Alexandru Pesamosca, în memoria doctorului care a salvat viețile a mii de copii. Apoi, Miță și-a exprimat ”tot respectul” pentru medicii de la Spitalul ”Marie Curie” prezenți la concert și pentru cei care ”au lipsit motivat”.

Apoi, într-o pauză au rulat pe ecranele din spatele scenei imagini cu Laura Stoica, cu melodia ”Steaua mea” pe fundal. La finalul melodiei, ropotele de aplauze au răsunat în Sala Polivalentă. Membrii trupei Bere Gratis au interpretat apoi melodia ”Un actor grăbit”, Miță precizând că, la lansarea formației, a cântat pe scenă alături de Laura Stoica. La finalul melodiei, care, de asemenea, a fost însoțită de ropote de aplauze, Miță a exclamat: ”Laura, te iubim”.

De la concertul aniversar nu au lipsit invitații speciali ai serii, printre care s-au numărat Ovi și Paula Seling, alături de care membri trupei au cântat piesa ”Stai pe același drum”, Zhao, alături de care Bere Gratis a interpretat pesa ”O lume nebună”, Alin Dincă – solistul formației Trooper – și Giulia, care a cântat alături de Bere Gratis melodia ”Două inimi”.

Citește și: Trupa Bere Gratis, după 15 ani: Suntem nişte adolescenţi cu capul în nori, dar picioarele pe pământ


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button