ȘTIRI

Concert aniversar 1 an: Sketch ~ Changing Skins , The Speakers

Concertul aniversar de 1 an al trupei Sketch in Clubul Taranului.

Invitati: Changing Skins , The Speakers

Sketch este o trupa de rock alternativ din Bucuresti.A fost formata in vara anului 2010 si este compusa din Daniel Antohi (voce si chitara), Mircea Steriu (chitara), Alexandru Sasu (chitara bas) si Radu Dorobantu (tobe).

Primul concert a avut loc la GBOB Romania in noiembrie 2010. Dupa aceea, au cantat in majoritatea cluburilor bucurestene unde au impartit scena cu Omul cu sobolani, The MOOoD, AB4, Robin and the Backstabbers si altii .

In vara anului 2011,trupa a participat la festivaluri ca Stufstock in Vama Veche si Imagine Festival in Sibiu , unde a ajuns pana in finala. Toamna aceluiasi an a insemnat participarea in finalele byron-rock your highschool si Global Battle of the Bands Romania 2011 si de asemenea cateva reprezentatii acustice.

Changing Skins este o trupa bucuresteana care prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop’n’roll, o combinatie intriganta de electro, alternative-rock, pop şi rock’n’roll.

Trupa inspira un aer nou si antrenant incepand cu energia transmisa publicului in timpul concertelor, explozia de culoare redata de vestimentatia lor si nu in ultimul rand piesele catchy si delicios de agresive.

Trupa s-a bucurat de un real succes la Radio Guerrilla, clasandu-se inca din prima saptamana pe primele pozitii. De asemenea prestatiile live au starnit curiozitatea şi admiratia publicului. Changing Skins au sustinut concerte alaturi de nume consacrate precum OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy si Vita de Vie in cluburile bucurestene de marca, dar si in Galati sau Constanta. De asemenea, trupa s-a clasat pe pozitia a 5-a in finala nationala a concursului Global Battle of the Bands.

The Speakers, un proiect cat se poate de fresh si original in Romania, isi propune o abordare noua si diferita fata de stilurile muzicale si artistice ce ne invadeaza piata, promovand bunul gust si transmitand vibe-uri puternice de retro-rock direct din inima Londrei!

Trupa este formata din:

Vicentiu-voce

Angus-chitara

Zeka-bass

Ovidiu-tobe

Mihai- synth

Florin- synth

Intrare libera.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button