Concert Anahi

de:
14 dec. 2010
0 Afișari
Concert Anahi

Organizatorii concertului pe care indragita solista mexicana ANAHI il va sustine vineri, 17 decembrie anunta modificarea locatiei, conform biletoo.ro. Astfel, evenimentul anuntat initial la Romexpo, se va derula la Arenele Romane INDOOR. Ora de incepere a show-ului va ramane,   aceeasi: 19.00. Nu ratati un show incendiar cu superstarul din RBD! Concertul face parte din turneul de promovare a editiei speciale a albumului „Mi Delirio”, primul album solo lansat dupa despartirea trupei RBD (2009).

Aceasta modificare a locatiei a survenit din dorinta organizatorilor de a oferi fanilor artistei cele mai bune conditii de a asista la spectacol: locatie centrala, renovata in acest sezon, temperatura adecvata (obtinuta prin acoperirea locatiei, folosindu-se materiale de prima calitate).

La concertul pe care carismatica solista mexicana ANAHI il va sustine in aceasta luna la Bucuresti, opening act va fi asigurat de Penya (Carlos Pena) si trupa Matute.

Pe editia speciala a albumului lui ANAHI sunt incluse o versiune noua a single-ului „Me Hipnotizas”, versiune realizata de trupa care va canta in deschiderea concertului lui ANAHI, dar si noul single al solistei, intitulat „Alergico”. Aceasta piesa a fost cantata in premiera in cadrul festivitatii de decernare a premiilor revistei GQ Mexico, unde ANAHI a fost insotita de sora sa si Jorge Dalessio, liderul trupei Matute. „Alergico” a debutat pe 19 octombrie direct pe locul intai in topul iTunes Mexico, la doar cateva ore dupa ce a fost disponibil, surclasandu-i pe Eminem & Rihanna!

Solista va sosi in Romania miercuri si va fi gazduita pe toata durata sederii sale in Romania la hotel Howard Johnson Plaza.

In ziua sosirii sale in tara, ANAHI va face si primul cadou de Sarbatori fanilor sai fideli: o sesiune de autografe absolut speciala! Evenimentul va avea loc pe 15 decembrie, la ora 19.00, la Promenada Mall din Focsani.

Cookies