ȘTIRI

Concert Alina Manole în Parcul Al.I. Cuza, sâmbătă. INTRARE LIBERĂ

Alina Manole este una dintre cele mai apreciate artiste de generatie noua, care a reusit sa deschida calea unui gen muzical nou in Romania. Este o artista completa, care isi compune singura piesele si sustine concerte de suflet, in care imbina muzica cu ironia fina si un farmec feminin magnetizant, informează Primăria Sectorului 3.

Stagiunea muzicala estivala a inceput pe 29 mai si se va incheia pe 27 septembrie, cuprinzand programe pentru toate varstele si gusturile.

In fiecare sambata si duminica dimineata, de la ora 10.30, copiii vor fi introdusi in lumea teatrului, dansului, muzicii si lecturii; serile de vineri vor fi dedicate concertelor folk, jazz-blues, rock acoustic; iar dupa-amiezile de sambata si duminica vor cuprinde muzică populară românească, piese celebre din muzica universală, fanfară, muzică de film, muzică de promenadă, valsuri.

Accesul publicului este liber. Toate evenimentele vor fi live si vor avea loc la Foisorul de lemn din Parcul Cuza, acces din strada Baba Novac, intersectie cu strada Campia Libertatii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button