Concert Ali Campbell – Vocea UB40

de:
13 iun. 2011
1 Afișari
Concert Ali Campbell -- Vocea UB40

Ali Campbell concerteaza pentru prima data la Bucuresti. Artistul a avut amabilitatea de a raspunde cererii Fundatiei FARA de a participa intr-un eveniment caritabil. Ca urmare, toate incasarile provenite din vanzarea biletelor se vor duce direct catre aceasta fundatie care sprijina peste 3000 de copii saraci, orfani sau cu dizabilitati. Mai mult decat atat, Ali Campbell a fost de acord ca sumele provenite din vanzarea la concert a ultimului sau album, “Great British Songs”, sa fie de asemenea donate catre Fundatia FARA.

Initial scris si interpretat de Neil Diamond, “Red Red Wine” a devenit unul dintre cele mai mari hit-uri ale grupului britanic UB40, ajungand pe locul 1 in prestigiosul Top Billboard in 1983. La 28 de ani de cand a lansat aceasta versiune a piesei, Ali Campbell o va interpreta pentru prima data pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

Ali Campbell si trupa sa vor fi introdusi in scena de Printesa Marina Sturdza, unul dintre patronii spirituali ai Fundatiei FARA alaturi de HRH Printul Charles si Nicole Kidman.

In deschidere: Recital trupa Taxi

Biletele de concert au preturi de 70 lei, 100 lei, 140 lei, 180 lei şi 220 lei si pot fi procurate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Cookies