Concert ~ Alex Maţaev (Fabrica de Staruri)

de:
04 iul. 2012
1 Afișari
Concert ~ Alex Maţaev (Fabrica de Staruri)

După ce i-a convins pe juraţii Andrei Gheorghe, Nicu Alifantins şi Natalie Toma, Alex Maţaev vine să performeze live în Centrul Vechi al Bucurteştiului la clubul The Floor.

Cu siguranţă Alex merită să fie un star, dat fiind că a reuşit să-i impresioneze atât pe cei trei membrii ai juriului Fabricii de Staruri, dar şi-a atras de partea sa şi publicul.

Alex Maţaev este cel mai nou „produs” al primul show de televiziune transfrontalier, Fabricii de Staruri, transmis live în România de TVR 1.

Alex va susţine primul lui concert în România, iar cei care vor să-l asculte şi să-l întâlnească o pot face la clubul The Floor (din Centrul Vechi, www.thefloor.ro ), pe 13 iulie, de la ora 22.30. Alături de chitara sa, Alex promite publicului din România un concert de neuitat, cu muzică 100% live!

„Este primul meu concert în România şi sunt bucuros că are loc într-un club din Bucureşti! Abia aştept să mă întâlnedc cu publicul de aici şi sunt convions că va fi o seară minunată!” ne asigură Alex.

Alex Maţaev are 22 de ani şi s-a născut în oraşul Bălţi din Republica Moldova. La numai 10 ani scrie primele versuri pentru o piesă muzicală, iar la 17 are prima încercare de a intra în showbiz, împreună cu un grup de prieteni.

Intrarea este libera.

Cookies