BAZAR

Concert al corului Virginia State Gospel, în mai multe orașe din România, în luna decembrie

Concertele grupului Virginia State Gospel Chorale din România vor fi susținute, astfel: 7 decembrie – Cinema Patria București, 8 decembrie- Sala Patria din Brașov, 9 decembrie – Casa de Cultură Mihai Eminescu-Sala Tineretului Târgu-Mureș, 10 decembrie – Teatrul Național din Cluj-Napoca și 11 decembrie la Sala Dacia din Arad. În concertele programate în perioada 7-11 decembrie vor fi interpretate celebrele „imnuri” dedicate dragostei și speranței precum, „O Happy Day” sau „Amazing Grace”.

Biletele au fost puse în vânzare și se pot achiziționa de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, de la Cinema Patria și online prin www.ticketnet.ro www.bilet.ro și www.biletmaster.ro. Prețurile acestora variază în funcție de locație și de categoria de loc, astfel: Cat.III – 50 lei, Cat.II -80 lei, Cat.I – 100, sau VIP – 120 lei.

J.DAVID BRATTON, un gigant al muzicii gospel, care a avut colaborări importante cu legendele muzicii ca Roberta Flack, Pattie LaBelle, Edwin Hawkins și mulți alții, va fi prezent în calitate de invitat special în turneul din România.

Virginia State Gospel a câștigat, sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, numeroase premii, printre care People’s Choice Awards în 2012 la concursul Verizon din Statele Unite și a susținut în decursul timpului, mai multe turnee în Statele Unite și în Europa.

În 2005 cu ocazia concertului de Crăciun de la Vatican, au concertat pentru Papa, împreună cu alți mari artiști de renume internațional.

Anul acesta corul va participa la concertul de Crăciun de la Roma, transmis de postul de televiziune RAI, prin Mondovision în întreaga lume.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button