Complexul de Servicii Sociale „Casa din Tei”, la 16 ani de activitate. Concursuri pentru cei mici

de:
05 iul. 2019
7 Afișari
Complexul de Servicii Sociale

Inaugurat în 2003, în urma unei investiţii derulate de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului şi Adopţie si Consililul Local al Sectorului 2, Complexul de Servicii Sociale „ Casa din Tei” a aniversat joi, 4 iulie, 16 ani de la înfiinţare. Momentul aniversar a fost marcat printr-un eveniment care a inclus un program artistic susţinut de copiii beneficiari ai serviciilor centrului, o serie de concursuri dedicate celor mici şi multe surprize. Parteneri ai evenimentului aniversar, devenit deja tradiţie, au fost, şi de această dată, Fundaţia Inimi Deschise şi Asociaţia Everymatrix Kids Academy, doi colabo

Copiii participanţi la manifestarea aniversară au primit cadouri şi diplome pentru activitatea desfăşurată pe parcursul anului şcolar 2018-2019. În mijlocul celor mici s-a aflat şi primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader. „Este o plăcere şi, totodată, o onoare pentru mine să particip şi anul acesta la aniversarea Complexului de Servicii Sociale „Casa din Tei”, un obiectiv deosebit de important pentru comunitatea Sectorului 2, având în vedere că activitatea principală a acestui centru – prevenirea instituţionalizării copilului prin acordarea de asistenţă multidisciplinară familiilor din comunitate care au nevoie de sprijin-reprezintă una dintre priorităţile noastre”, a declarat edilul. 

La ceas aniversar, reprezentanţii Fundaţiei Inimi Deschise au susţinut organizarea evenimentului prin sponsorizări, aducând în mijlocul copiilor vată de zahăr, îngheţată şi un atelier de face-painting. Pe lângă sprijinul logistic, Asociaţia Everymatrix Kids Academy şi-a adus contribuţia la organizarea evenimentului prin intermediul unui voluntar care a pregătit împreună cu copiii beneficiari un program artistic în limba engleză.

La evenimentul aniversar au participat copii din toate cele 4 compartimente care alcătuiesc Complexul de Servicii Sociale „Casa din Tei”: Centrul de zi „Ursuleul de Pluş”, Centrul de zi „Floare de Câmp”, Centrul de consiliere pentru copii şi părinţi „Floare de Colţ” şi Centrul Maternal „Maria”.

Cookies